Waarom we doen wat we doen

ma 5 okt

Van zondag 11 oktober tot zaterdag 17 oktober...Een week lang met alle collega's naar Spanje trekken om er het dagelijkse werk verder te zetten... Het komt voor ons niet helemaal uit de lucht gevallen.

We geloven bij Yappa heel erg in een goede life/life balance. Over work/life spreken we niet zo graag. Tenslotte is werk een wezenlijk onderdeel van je leven. Je brengt dikwijls meer tijd door met je collega's dan met je partner. Daarom vinden we het zo belangrijk dat iedereen in de best mogelijke omstandigheden kan werken en groeien. We besteden daar op verschillende manieren veel aandacht aan.

Een vlakke structuur met zelfsturende teams waarbij ieder z'n verantwoordelijkheid oppikt, tijdens de lunchpauze lopen we wekelijks een rondje of wordt er tafelvoetbal gespeeld... Het zijn maar enkele voorbeelden. Maar nu gaan we nog een stapje verder... of zo lijkt het misschien voor de buitenwereld. Toen ik het aankondigde in het team kreeg ik wel veel "cool" en "vet" als respons, maar er is niemand die van z'n stoel viel bij het horen van de nieuwe "teambuilding". Belangrijk: iedereen, zonder uitzondering, gaat mee. Een vrijwillige keuze: als er één of meerdere om eender welke reden (familie, kinderen) niet mee kon, ging de "vlieger" niet op en gingen we iets cool doen in de buurt (zoals vorig jaar).

Het volledige team (13) trekt dus nu zondag naar een villa nabij Barcelona om een week lang vanuit de Spaanse Costa te werken. Inspannen maar ook ontspannen: 24/24u met alle collega’s aan de slag.

Op deze site kan je het reilen en zeilen volgen. Kom je in de vakantiestemming? Post dan een foto via Instagram of Twitter met de hashtag #yapplaya en win 10 liter sangria!

We hebben nog slechts een week tijd voor de laatste voorbereidingen. Wat mogen we zeker niet vergeten? Laat het ons gerust weten via Facebook, twitter (#yapplaya) of yapplaya@yappa.be!

Groeten,

Yoeri Severy
yappanees
@yappaWe hebben gefaald. Hoera!

di 20 okt

We hebben het niet van de daken geschreeuwd, maar we hadden toch gehoopt met onze nieuwe aanpak te kunnen uitpakken met een nieuwe yappa.be. Dat is niet gelukt. Hoe komt dat?

Meer

Back to the roots

di 13 okt

Het mag duidelijk zijn dat “Yapplaya” geen vrijblijvende teambuilding-operatie is, maar een uitdagende missie. Voor wat, hoort wat. En tot hier toe werkt dat prima.

Meer