We hebben gefaald. Hoera!

di 20 okt

We hebben het niet van de daken geschreeuwd, maar we hadden toch gehoopt met onze nieuwe aanpak te kunnen uitpakken met een nieuwe yappa.be. Dat is niet gelukt. Hoe komt dat?

Meer

El hackathon de yapplaya!

do 15 okt

Het is de laatste twee dagen erg druk geweest. Dat komt onder meer door project Yappa 3.0, door het team intussen omgedoopt tot project “Bedenken, Bouwen, Boosten”.

Meer

Back to the roots

di 13 okt

Het mag duidelijk zijn dat “Yapplaya” geen vrijblijvende teambuilding-operatie is, maar een uitdagende missie. Voor wat, hoort wat. En tot hier toe werkt dat prima.

Meer

Hoe we Yapplaya aanpakten

ma 12 okt

Toen duidelijk werd dat we met het hele team naar Spanje gingen afzakken was de volgende vraag wat we er juist allemaal zouden doen... Het mocht geen weekje vakantie worden. Ik wou de week ook zo goed mogelijk omzetten in positieve effecten op het team, zonder dat we het gevoel krijgen in één of andere HR workshop te zitten.

Meer

Waarom we doen wat we doen

ma 5 okt

Van zondag 11 oktober tot zaterdag 17 oktober...Een week lang met alle collega's naar Spanje trekken om er het dagelijkse werk verder te zetten... Het komt voor ons niet helemaal uit de lucht gevallen. Waarom in godsnaam?

Meer